Grau d'Educació Primària a Blanquerna (FPCEE)

miércoles, 4 de noviembre de 2009

Com formular i organitzar una presentació partint d'un tema amb eficàcia i mètodes per aconseguir el dinamisme - TIC

Avui a classe de TIC em dedicat la sessió a treballar sobre el treball de territori de Comunicació Oral Escrita i Digital i el lema del tema a treballar ha sigut "És bo aixecar-se d'hora?". El cas és que hem treballat el com formular i organitzar qualsevol presentació tipus PowerPoint o amb qualsevol altre programa. No ens hem centrat en el contingut del treball en si, sinó que ens hem fixat més en:

1. Quins són els recursos
2. Com s'han aplicat i quina utilitat li hem donat a cada recurs.

Seguidament podrem veure el PowerPoint que hem fet conjuntament en Rode Pico i jo, l'Albert Valbuena:



Per tal de poder fer aquesta presentació (cal esmentar que està feta amb un temps rècord i que el que veritablement importava eren els recursos que empràvem per a fer-la i no la presentació) hem utilitzat:

  1. Títols significatius
  2. Diferents imatges que ens ajudin a fer-nos una idea a simple vista del que anem a dir o del que direm
  3. Enllaços a vídeos externs (alguns extrets directament del portal de Youtube i altres creats per nosaltres mateixos amb el programa d'edició de vídeos de Windows, Movie Maker i posteriorment pujats a Youtube per tal de facilitar-nos l'enllaç amb el que poder treballar a la presentació).
  4. Poc ús de la teoria (poques idees però clares)
  5. Ens fem preguntes amb les que contestem a través d'un vídeo fet per nosaltres mateixos i penjat al YouTube (crea dinamisme).
Espero que us hagi agradat perquè a nosaltres ens ha servit de molt adonar-nos de les diferents tècniques que els diferents grups de classe han utilitzat!

Fins la pròxima!

No hay comentarios:

Publicar un comentario